BBQ Varen

Varen & Barbecue

Kom samen met je collega’s, familie of vrienden naar het Friese Stavoren en stap aan boord van de motor praam de ‘Simmermoarn(vert: Zomermorgen). Schipper Wiepke weet alles over de omgeving te vertellen en speelt graag een aantal ‘meezingers’ op zijn handharmonica. Bij stoer weer is een overkapping aanwezig.

Tijdens de vaartocht van 2 of 3 uren kunnen we zorgen voor diverse drankjes, een lunch, koffie met gebak of een whiskyproeverij.

Na de ontspannen vaartocht meert de Simmermoarn af in Stavoren. Bij Schots Restaurant & Whiskybar, Stadsboerderij de Koebrug staat voor jullie een heerlijk barbecue klaar met huisgemaakte en regionale vleesspecialiteiten.

Ga zitten op het fraaie tuinterras of in de rustieke boerenschuur. Kies een lekker stuk vlees om zelf te bakken op de Weber gasbarbecue…. Of zit er misschien in jullie gezelschap een echte ‘Grillmaster’ die vandaag graag even kok wil zijn?

Ook aan de dorstige mens is gedacht. Iedereen kan zelf een drankje naar wens inschenken bij het goed gevulde koelbuffet. Dus geen wachttijden, gewoon genieten!

​Optie: Boek er een whiskyproeverij bij (met huisgemaakte likeurtjes of speciaal bieren voor degenen die niet van whisky houden). Dit kan zowel aan boord als bij het restaurant. Proef 3 glaasjes met uiteenlopende smaken. Tijdens deze borrel met een ‘educatief tintje’ staat gezelligheid voorop.

Huur van de Simmermoarn voor 2 uur € 375,-

  • 1 uur langer varen = € 75,- extra

BBQ bij stadsboerderij de Koebrug

  • menu 1 € 29,- p.p.
  • menu 2 € 25,50 p.p.

Klik hier voor alle info en opties

 

Direct boeken: bel 06 429 01 130 of mail info@simmermoarn.nl